Dubbelt upp i kusinhäng, vegowrap och hamburgekäk med Jenny

IMG_3406.jpg

Jag halkar efter i allt jag har att visa er, som när jag var hos min kusin Krista och åt frukost och fick hjälp med min bokföring. Hon är så jävla snäll mot mig!

Är så exalterad över att hon och hennes fästman Victor ska ha barn i höst. Så trist att jag är borta de fyra första månaderna av den lilla bönans liv. Det kan hända att jag går loss på barnkläder i Dublin, hehe.

En annan dag svängde jag förbi hos Josh och Angelina, Kristas lillebror och hans fästmö (som gifter sig i höst!). De bjöd på kaffe, jordgubbar och glass. Alltså en lyxfika för att jag bara skulle hämta upp en bortlånad shortsdress, det är inte fel det. 

En magnifik lunch hemma: soltorkad tomathummus, rostad blomkål, krispig romansallad och stekt aubergine i en wrap. Alla smaker gifte sig med varandra, som en dröm.

IMG_3490.jpg

En torsdag möttes jag och Jenny upp på Tugg i Borås för att vi varit isär i tre veckor sen skolan slutade. Eftersom vi båda pratar mer än det finns luft i ett rum för, satte vi oss utomhus i värmen, åt jättegoda burgare och drack ett par glas.

English

Catching up on a few moments, like hanging out with my cousin Krista, her brother Josh and his girlfriend Angelina. Also, eating some delicious food, partly made by myself (a wrap with tomato hummus, aubergine, roasted cauliflower and crispy salad), partly made by others (burgers and chips).