En outfit, veckans planer och frågvisa grannbarn

Innehåller reklam för mitt företag.

Dress second hand (Indiska)
Bag second hand
Shoes second hand (H&M)

När jag skulle fota denna outfit dök två grannbarn upp och ställde alla frågor de kunde - vad gör du? varför fotar du? vart bor du? bor du själv? varför står du så? vad är en blogg? hur startar man en sån? Tjejen ni ser i bild sa till sin kompis/syster(?) att flytta sig så att hon inte kom med i bild, men själv stod hon kvar, hehe smartass. För övrigt är detta världens mjukaste klänning med fickor fram till.

Idag är det måndag och jag ska jobba på med webbsidan jag gör åt min moster. Hon är konstnär så det är fokus på bilder av hennes olika kreationer, samt en presentation och CV-del + att sidan är responsiv, men det är ju sen gammalt. Har haft en helt fantastisk helg med två kvällar fyllda av kompishäng, svingod mat och så jävla mycket skratt. Var helt socialt uttömd igår så när jag landade i soffan vid lunch, satt jag kvar och redigerade bilder i tolv timmar framför Netflix med paus för mat. Daniel åkte till Jämtland med en kompis igår morse och är borta i sju dagar; de ska vandra, fiska, tälta och fota landskapsbilder. Om jag är avundsjuk? Svar ja.

English

When I photographed this look, two neighboring children walked up to me and asked every question they could think of until I escaped inside again.

Today it's Monday and I'm going to carry on working with the website I'm doing for my artist aunt. I've had a busy and absolutely fantastic weekend with friends, tasty food and so many laughs. Yesterday I landed on the sofa around lunch and stayed there for the next twelve hours, editing photos in front of Netflix. Daniel left yesterday to go camping, trekking, fishing and photographing in northern Sweden with his friend for a week. If I'm jealous? Yes.