25 till 15 grader varmt, från dop till pizza på balkongen

Fortsätter komma ikapp med lite saker jag haft för mig, som en lördag när vi både smälte bort och frös sönder. Daniel och jag var bjudna på dop på eftermiddagen så före det hängde vi på stan, provade kläder, åt sushi och jag gnällde över att jag svettades på ställen jag inte visste att det gick. Det var säkert trettio grader och vi var inte vana vid den typen av temperatur.

Efter fint dop, trevlig fika och en outfitfotografering åkte Daniel till en vän i Veddige och jag åkte hem och vilade en timme på soffan, utmattad av värmen. Bytte snabbt om för att möta Julia och Charlotte på Ica och det hade då hunnit sjunka med tio grader ute! Vi handlade ingredienser till pizza och åt envetet på balkongen invirade i filtar; en halva med olivolja, päron, chevré, pinjenötter och honung och den andra halvan med tomatsås, mozzarella, pinjenötter, serranoskinka och ruccola. Plus granatäpplekärnor och pesto. Det var svingott och jäkligt mysigt trots kylan får jag säga. Vi gav oss in till vardagsrummet och värmde oss efteråt, pratandes om skola och jobb, om sommarplaner och icke-planer.

Snipp snapp slut!

English

I'm getting through the back log of photos and events I've not updated you on since being super busy. Like when Daniel and I were invited to a Christening on a Saturday where the temperature changed from hot to freezing from morning to afternoon.

After the ceremony and 'fika', Daniel went to visit a friend and I invited Julia and Charlotte over for food. We bought pizza ingredients and defied the cold and ate on the balcony like proper Swedes. It could've been midsummers eve! When the food was gone, we headed back inside to warm up and chat about work and uni, summer plans and no plans.

Over 'n out!