Första arbetsdagen, Sveriges nationaldag och balkonghäng

Sitter på balkongen och skriver detta just nu. En flaska sodastreamat vatten med färsk lime i står på bordet och termometern visar 17°C i skuggan. Igår var sommarlovet över för mig i och med min första heltidsdag som egenföretagare. På kvällen var jag på hejdåfest för en vän som ska flytta till Tyskland men slocknade i sängen redan vid halv elva.

Idag är det ju Sveriges nationaldag och ledigt igen men jag har grejer att stå i ändå. Imorse var jag och sprang ett par kilometer på gymmet, färre än vad jag hoppats på men max vad jag orkade. Då är det bara och lyssna på kroppen och skynda hem för att njuta av en lång frukost på balkongen. Annars ska jag skapa ett dokument med instruktioner för hur min uppdragsgivare ska sköta sin webbsida nu när projektarbetet är över, sen måste jag lämna papper till studierektorn också. Hoppas att åtminstone en halvdag i solen hinns med, det ska regna varje dag resten av den här veckan i Borås.

Vad hittar ni på idag?

English

Today it's Sweden's national day and it's sunny, the rest of the week it's going to rain so I hope I have time to enjoy it. Went for a run this morning but my body was too tired so I hurried home for a long breakfast on the balcony instead.

Yesterday my summer holidays was over and I completed my first whole work day as a business owner. In the evening I went to a goodbye party for a friend who's moving to Germany but fell asleep at half past ten at home, exhausted.