Daniel fyllde 30 år

Så många saker har hänt sen jag kunde blogga regelbundet, bilder som väntat på att bli uppvisade. Tänkte att vi börjar lite smått!

Den 11 maj fyllde min bästa person 30 år. Tassade upp för att göra kaffe och möttes av snötäckt mark utomhus, den chocken hör ni. Han jobbade på dagen men på kvällen åt vi en stor träbricka med ost, chark, ugnsrostade potatishalvor och stekt sparris. 

Ett gäng dagar senare bjöd han in till fir hemma hos päronen i Sparsör. Vi åt smörgåstårta, drack kaffe och åt jordgubbar med grädde. Träffade två av hans morbröder för första gången och pratade bort några timmar runt bordet, peppade inför hans brors bröllop i juli och diskuterade stora skillnader mellan Sverige och England.

English

When Daniel turned 30 years old on the 11th of May the ground outside was covered in snow. We celebrated after work with a big board of cheeses and cold cuts, roasted spuds and fried asparagus. A few days later he invited family round to his parents' house in Sparsör for the Swedish 'smörgåstårta' (sandwich cake) and lots of talking.