Denna onsdagens humörberg-och-dalbana och campusboende

Denna himla dag alltså. Vaknade utan energi men hade bestämt mig för att gå till gymmet. Väl nere strax efter sju var det färre än tio personer på hela stället, då blev jag pepp för det är en lyx att träna när det är så folktomt. Mötte även en kompis i dörren som alltid är så glad och får mina mungipor att dra sig uppåt. Staplade hem med utpumpade ben, åt en brakfrukost och från ingenstans kom min ångest. Efter några timmars ältande av olika saker insåg jag att det var oron över min utlandstermin som spökade igen; idag skulle beskedet komma om jag blivit tilldelad campusboende eller inte och vid lunch hade fortfarande inget mejl droppat in. Jag bestämde att en tur utomhus och till secondhandbutikerna i området var en bra idé; kom hem med både en klänning och en väska, båda invigda idag till och med.

Hemma i soffan igen tog jag en powernap och uppdaterade sedan webbsidan där en gör ansökningar, plötsligt stod det att jag fick välja ett rum; förde över handpenningen snabbt och kände tusen kilo trilla av mina axlar när jag fick ett bekräftelsemejl att ett rum på UCD's campus är mitt 31 augusti till 23 december. Det är på riktigt nu och jag kan äntligen börja se fram emot det.

Ikväll vill jag tipsa om två bloggar jag läser som är så bildsköna:
- Krickelin; här med inlägget Nu blommar rosorna

- Anna Malmberg; här med inlägget Our small space kitchen

English

Today was a roller coaster. I woke up exhausted but went to the gym anyway and my mood turned around when there were no people there. After a big breakfast anxiety grabbed me and it took me ages to figure out it was due to my exchange term. After a secondhand round where I bought a dress and a bag, I came home to a campus accomodation offer. It's all sorted now and I have a room from August 31st to December 23d at the University College of Dublin.