Bröllopshelg i England: söndrigt flygplan, kvällsmat i trädgården och promenad runt kvarteret

När det var Kristi Himmelfärds-torsdag fick jag, Daniel och min kusin Krista skjuts till Landvetter flygplats. Vi skulle ju på min kusin Mercedes bröllop! Jag var helt slut efter att ha färdigställt mitt projektarbete och längtade efter att bara slappa och ha kul i fyra dagar i mitt andra hemland. Vi blev dessvärre försenade 5,5 timme på grund av ett söndrigt plan; jag var så sjukt besviken och gjorde åt min matbiljett på ett glas bubbel i ett försök att fira ledighet istället. Som tur var fick jag besked om att jag fått en plats i Dublin medan vi väntade, och blev glad igen.

Efter flygtur och tågresa från Birmingham till Rugby, hämtade moster Eve upp oss. Värmen var fantastisk och det första jag gjorde när jag ställt in väskan i rummet vi skulle sova i, var att byta om till shorts och dra av mig skor och strumpor. Sprang ut i trädgården med en tallrik mat och pratade, njöt, fotade, log, satt, stod och carpade.

Efter att ha suttit ner i princip hela dagen föreslog jag en promenad runt kvarteret med Daniel. Älskar detta område så mycket och ville bara absorbera allt det engelska till max. Grönt och tegel, smala gator, helt andra växter och de fullproppade små trädgårdarna. Åh, vill tillbaka nu igen.

English

From our first day in England when we went over for my cousin Mercedes's wedding. We were delayed 5,5h but finally arrived in a hot Rugby, where we ate tea and the garden and then walked round the neighborhood.