Bloggen i skymundan för allt annat

 Foto: Cheyenne Thor

Foto: Cheyenne Thor

Att blogga just nu är inte det roligaste jag vet. Det är inte direkt tråkigt heller, men jag känner bara att jag har svårt att förmedla det jag går runt och tänker och känner. Som att ligga på gräset vid Almenäs badplats igår med Daniel; att blunda och höra likadana ljud som utomlands och i princip känna att jag likaväl kunnat befinna mig Australien just då. Eller i USA. Den där intensiva känslan av minnen som väcks i muskler, luktsinne, mentala bilder som spelas upp.

Just nu blandar jag frilans med annat sommarjobb, klämmer in så mycket kompishäng som möjligt för att ta ikapp alla de förlorade helgerna i våras, skrattar minst fem gånger om dagen med Daniel, kikar på något avsnitt från en serie eller bara hänger. Ni vet, sommar-carpar.

Jag reder också i min förbannade utlandsterminen. I slutet av månaden får jag reda på om jag blivit tilldelad campusboende, då ska jag boka flygbiljetter, annars börjar jakten. Vet inte vilka kurser jag kommer att läsa eftersom Dublin ändrar sitt utbud under hela sommaren fram tills slutet på juli och när en kommer fram kan det hända att en inte får plats på de kurserna en sökt ändå, ett jäkla lotteri. Men jag ska dit. För att jag alltid velat bo 'där borta' och för att jag absolut inte vill läsa i Borås i höst. Så det löser väl sig.

Hoppas ni mår bra i sommaren <3