En ledig dag helt plötsligt

IMG_3654.JPG
IMG_3655.JPG

Igår visade det sig att jag skulle bli ledig idag, så jag skrev en lista med saker jag ville få gjort idag när jag vaknade imorse. Glömmer ofta av vad det är jag längtar efter att göra på lediga dagar annars. Åt en grapefrukthalva (mitt bästa sätt att få i mig något matigt utan att få håll) före jag stack ut på en lätt jogg. Invigde ett par skor jag fått av tjejerna i födelsedagspresent; var på Fotriktigt igår (där jag fått presentkort) och sprang på ett sånt band där de kan se hur en belastar och så rekommenderades jag den skönaste skon jag någonsin haft på mig.

Åt en lång frukost efter jogg och stretch vid sjön (!) och duschade med musik på utanför. Har sen dess planterat om en av mina döende inomhuslindar, bokat cellprov pga inte fått någon kallelse än i år, förnyat mitt p-pillerrecept, grejat med moms och skatt (läs: blivit trött i huvudet) och ätit lax & hirs-rester till lunch. Sitter nu på caféet Utbult & Borneby och maxar min lediga dag. Åt en svingod hallon- och citrongömma och drack en latte innan, nu ska jag hugga in i mina ca 400 bilder som ligger och väntar på att bli redigerade.

Det här med att sitta på café och greja är ju min cirka mest romantiserade grej, då är det givet att jag skrapar ihop lite pengar till något jag egentligen inte har råd med, mvh studentens första arbetsmånad.

English

Sitting at café Utbult & Borneby and attempting getting through my 400+ pictures that need editing. I've got a day off today, a little unplanned but still very nice. Went for a jog this morning, trying out my new running shoes I got off the girls for my birthday. Ate a long breakfast, took a shower and then re-potted a plant, booked my gynaecological pap test, renewed my pill prescription, sorted with VAT and taxes (read: got tired in my head) and ate salmon and millet leftovers.