Två barndomsvänner återförenas över pizza på en uteservering

I onsdags promenerade jag från skolan vid femtiden för att möte upp denna härliga. Agnes och jag är barndomsvänner så vi umgicks i mönstrade kläder som riktiga 90s kids när vi var små. Sen mitten av mellanstadiet har vi dock haft olika kompisgäng och efter gymnasiet inte ens setts, så när Agnes chansade och skrev på messenger förrförra veckan om en fika blev jag så himla glad. 

Vi skippade fikan och satte oss på Cyranos uteservering istället. Agnes tog min favorit, Vegetable, medan jag valde hennes favorit, La Belle. Sen skålade vi för att en kan plocka upp en gammal vänskap på två sekunder. Under ett par timmar mumsade vi i oss de tunna pizzorna och turades om att berätta allt som skett i våra liv de tio (!) senaste åren, som att Agnes gift sig och jag varit i Australien två gånger.

Jag längtar redan tills vi ses nästa gång!

English

When my childhood friend Agnes wrote to me out of the blue a few weeks ago and asked if I wanted to meet her for coffee, I was so happy. We were such good friends as kids but grew apart and we haven't even seen each other since we left college six years ago. On Wednesday we met up for pizza and drinks instead of coffee and caught up on the going ons in our lives. I can't wait for our next catch up!