Allt är inskickat, det är över nu (eller på fredag)

Hey you guys, det har varit tyst ett gäng dagar men det blev så med deadline och England. Det blir också mycket skolprat när det väl bloggas men om ni bara visste hur det här projektarbetet påverkat mitt liv de senaste månaderna. I eftermiddags skickade jag in det efter att ha låtit det vila i helgen: 60 sidor rapport, en webbplats bestående av 13 sidor och ett visitkort. Längtar nästan till C-uppsatsen som kommer kännas enkel i jämförelse. Ska opponera och presentera på fredag, sen väntar lunch med klassen och troligtvis vino på kvällen med Malin och Nana. Sedan är andra året finito. 

I torsdag när vi väntade på att de skulle laga vårt flygplan fick jag veta att jag fått en officiellt plats på the University of Dublin i höst!!!!! Så utlandstermin blir det och jag är så glad och livrädd på en gång (som jag oftast är). Nu ska jag se slutet på Silicon Valley-avsnittet, slurpa i mig sista vinet och sen sova. Pöss!

English

Finally sent it off: a 60 page report, a website and a business card. On Friday, I'm done with my second year at uni.