Tre födelsedagar firades på Pinchos

I söndags kom mamma och Cheyenne förbi och hämtade mig och Daniel; vi skulle nämligen iväg på trippel födelsedagslunch på Pinchos. Min kusin Krista (i bild) fyllde 28 år, Cheyenne 22 år förra veckan och jag fyller 26 år på fredag så vi passade på att slå ihop allas fir i ett. Det var premiär på restaurangen för alla!

Kristas lillebror Josh.

Daniel.

Hela gänget! Mamma, Cheyenne, Krista, Josh, Daniel, Josh fästmö Angelina, Aunty Lima och Uncle Lee.

Sen blev det uppställning för bilder utanför på de vuxnas begäran (alltså inte jag). Perfekt när en främling kommer gåendes och erbjuder att ta bilder och bara tar EN där jag dessutom ser ut som en vaxdocka i ansiktet, HEH.

English

When the family celebrated Krista's 28th, Chey's 22nd and my 26th in one go at Pinchos.