Slutet på projektarbetet, trall på balkongen och en grön promenad

Mina vänner, dagen är här. Jag kommer att vara färdig med projektarbetet före Englands-resan och jag är så extremt stolt, glad och tacksam att detta snart är över. Ska lämna rapporten att jäsa över helgen för att korrläsa den när jag kommer hem på måndag, men sen är det bye-the-bye på den! Nästa fredag har vi seminarium där vi opponerar och presenterar, sedan är mitt andra år gjort.

Någon mer som är i slutspurten av sin termin och jublar inombords?

Har hunnit med småfix hemma som gjort mig glad också. I helgen lade vi trall på balkongen, vilket jag längtat efter så länge. Det är mjukt att lägga sig där med en filt och kudde till och med. Här pluggade jag igår men passade på att prata i telefon med Thure en stund också.

Om kvällarna kryper ofta ångesten på, känslan av att inte ha presterat tillräckligt ligger där. Försöker tänka på allt jag faktiskt gjort (som en läsare en gång skrev till mig) och att jag är den bästa versionen av mig själv (också en fin person som sagt) men behövde rensa huvudet efter dagen och gick ut. Tog med mig kameran och slog om till fullt manuellt läge eftersom det tvingar mig att vara lite mer i stunden, leta detaljer och glömma allt annat tjafs som stör i hjärnan. En halvtimmes promenad bland husen i området och jag hittade nya vackra ställen, fint.

En till fin sak som sker nästa vecka - min vän Nana som pluggat i Canberra, Australien i ett halvår kommer hem på måndag!!!!

English

So proud, happy and thankful to say that I will be finished with my massive project before our England trip tomorrow. I'm leaving my report at home for the weekend and checking through it closely when I get home. Some small things have been sorted around our home that's made me happy, like putting down wooden flooring on the balcony (not sure what the proper word is). I also went for a walk around the vicinity yesterday and found new cute places just round the corner, taking photos manually to keep my mind focused on flower details instead of uni.