Mockajackan, prickigt och ribbat

kappa i mocka och lackskor Myrorna
ribbad klänning Primark
prickig skjorta  Gina Tricot

Det regnar allt som oftast i Borås (det känns åtminstone så) men när vi skulle ha babyshower för Georgette var det soligt, så jag passade på att inviga min midnattsblå mockakappa. Tycker så mycket om färgen, synd att den inte får se dagsljus så ofta som den borde. Idag sitter jag i biblioteket hela dagen för att i eftermiddag ha intervju med en person till mitt projektarbete. Är så glad att jag i helgen kunde ta lite ledigt mentalt, känner mig ganska redo nu för ytterligare en fullspäckad vecka. På fredag fyller jag dessutom år, då blir det fir!

Vad ska ni hitta på i veckan, finon?

English

It's always raining in Borås (it feels so at least), but when we had the babyshower for Georgette it was sunny so I premiered my blue suede coat for this spring. I love the colour, it's a shame that it doesn't get to see daylight more often. Today I'm sitting in the library until I have an interview with a person for my project this afternoon. Thanks to taking some mental time off this weekend I'm pretty ready for another full week. On Friday it's my birthday as well, celebration time!

What are you doing this week, lovelies?