Färg på färg på födelsedagen

top unknown
skirt h&m
jumper, shoes, bag and bike second hand

Jag fortsätter väl på födelsedagsspåret här på bloggy. Har varken ord eller tid till att redigera nya bilder och dessa fanns i mappen. Var så himla glad denna dag och mycket berodde på vädret mvh svensk som fick solljus. Det här är exakt en sån outfit jag provat under vintern, fotat i telefonen till min outfitmapp i mobilen för att plocka fram när det blir varmt. Färg på färg liksom.

Mår som en påse skit just nu och vill säga att jag aldrig varit så här stressad, men tror inte det stämmer. Javascript-kursen förra året gav mig en liknande mängd ångest. Igår kunde jag dock inte sova, hetsgrät i sängen och vaknade med hög puls imorse med. Det är inte bara arbetsbördan i sig utan mycket dåliga förutsättningar från skolan som bidrar till den här stressen. Oroar mig också extremt mycket för pengar i sommar eftersom min jobbsituation är väldigt speciellt, plus allt som behöver fixas till utlandsterminen (som jag inte ens vet om jag kommer få göra än). "Allt kommer lösa sig till slut" är mitt mantra och jag hoppas verkligen det.

English

My birthday outfit: colour on colour! This is an actual outfit that I tried on during the winter, took a picture of and saved in my outfit folder for warmer weather. Right now I feel like a bag of shit, stressed out like hell. My mantra is "It'll all work out in the end.".