Andra halvan av min födelsedag

Första halvan av dagen flängde jag runt för att sen landa hemma och göra i ordning lägenheten för kvällens födelsedagsmiddag. Daniel trillade in från jobbet på eftermiddagen och då fick jag äntligen öppna det stora paketet. Blev svinglad över innehållet som var en sodastreamer! ÄLSKAR kolsyrat vatten så det var en perfekt present. Han åkte vidare till Göteborg för häng hos sin kompis; de skulle golfa nästa dag.

När rödlöken var picklad efter detta recept, guacamolen gjord på två nät perfekta avokados, hamburgarna stekta, potatisen tillagad och allt var uppdukat plingade det på dörren. Brudarna! Poppade en flaska bubbel och skrattade sen så jävla mycket med dem. Vi åt tills det inte fanns någon mer plats i magarna och förflyttade oss till vardagsrummet för att bara umgås. De sjöng och jag öppnade en superpresent - presentkort på Fotriktigt så att jag kan kolla hur jag belastar kroppen när jag går och springer och köpa skor där.

Uppskattade varenda hälsning, sms, samtal och umgänge den här dagen. Det är ju kul att fylla år! Kommer att styra upp fir varje år från och med nu.

English

The second part of my birthday consisted of prepping the flat and food for the evening. Daniel came home from work and I opened my second present - a sodastreamer! Such a perfect present for a fizzy water-loving person like myself. The girls came round for dinner - burgers with pickled onions, guacamole and roast spuds on the side. They all sang and I opened another perfect present - gift vouchers to get an assessment for the right pair of running shoes for my knees/feet. I had such a lovely day and will be making sure to celebrate properly every year from now.