Godkväll söndag

Godkväll kära ni. 

Alla dagar flyter samman till en nu i slutspurten av terminen och jag pluggar i princip varje dag. Den officiella deadlinen för vårt projektarbete är 30 maj men min egen är den 24:e, alltså om en och en halv vecka, för att vi åker på bröllop (vilket ni nog vet vid det här laget). Har skrivit upp att göra-listor för varje dag i hopp om att jag ska kunna checka av saker på löpande band men det är svårt, det känns som att jag skriver på min rapport in i oändligheten. Ska göra ett inlägg om alltihop sen när jag är klar så ska ni få se. Snart borde jag få veta om utlandsterminen också, det känns nästan absurt att detta pågår i bakgrunden av kaoset som är mitt liv just nu. Ska läsa mejlet jag fick i veckan om Erasmus-stipendiet och se vad mer jag ska skriva upp på den där att göra-listan.

Det var alles!

English

All my days are floating in to one now it's the end of the term and I'm studying literally every day. The official deadline for this project is May 30th but my own deadline is the 24th, so I can feel free when I'm in England for the wedding. Can't wait to show you the result. xxxxx