Första halvan av min födelsedag

Här kommer första delen av min födelsedag!

Vi vaknade båda av hans larm men jag låtsades sova räv medan han gick ut och grejade. Sen kom han in med en bricka, trallandes på 'ja må hon leva'. Fick kaffe och grapefrukt och paket och ljus <3

Sörplade på kaffe, läste fina grattis-sms och öppnade paket. Fick en snygg vattenflaska i stål som är helt giftfri osv (hejdå plastflaskan!). I köket stod ett till paket som jag fick order om att vänta med till eftermiddagen. Efter paketöppning gick jag till gymmet och tränade ryggen; jag var helt lyrisk över att solen sken och allt såg så grönt ut utomhus.

Jag hade laddat i flera veckor inför att det stor 18 grader varmt den 5 maj och hade därmed bestämt att barbentpremiären skulle ske denna dag. Rosa eller vit kjol fanns med bland kandidaterna, fast valde bort dem för en annan sedan.

Frukostdags: kaffe och två rostmackor, en med kokt ägg och hackad färsk persilja samt en klassiker med skinka, ost och tomat. 

När en har stora projekt i skolan får en inte vila helt på sin födelsedag ens så efter frukost promenerade jag iväg på möte med kunden jag bygger webbplats åt. Efter ett par timmar cyklade jag ner till Viskan och käkade lunch med mamma och Iain i solen. Satt och njöt över hur lyxigt det kändes med ens en halvdag ledigt.

Väl hemma igen förevigade jag min outfit. Det var inte bara premiär för bara ben utan även stråväskan! Resten av dagen får ni se i ett annat inlägg. Puss och tusen tack för alla fina hälsningar i fredags, ni är bäst <3

English

The first half of my birthday. I was woken by Daniel, a tray of breakfast, a present and his kind-of-singing. Off I went to the gym, then ate some breakfast before heading out for a meeting with a customer for my uni project and lastly finishing off with lunch with mum and Iain in the sun. I made sure to photograph my outfit when I got back home before prepping for the evening. The second half I'll show you another day. Thanks for all the lovely birthday wishes on Friday, you guys are the best <3