Uteserveringspremiären med systrarna Stroud

Igår ekade det tomt här efter attentatet i Stockholm i fredags, jag kunde inte få ut några vettiga ord. Det här inlägget handlar om kärlek och höga skratt istället, något vi behöver i denna värld.

För ett par veckor sedan åt jag lunch i solen med Jennifer och Johanna, årets första uteservering! För er som inte vet lärde jag känna Jennifer genom hennes/våra bloggar 2014 och hon blev snabbt en av mina absolut bästa vänner. Vi har hängt i hennes hemtrakter i Småland, här i Borås och Ulricehamn, men allra först i Edinburgh där hon pluggade. Av de flera gånger jag hälsat på i Småland har jag missat hennes syster Johanna varje gång, men nu har hon också flyttat till Borås. För att jobba som fotograf på Nelly.com, så grym!

Vi var alla i samma stad en söndag och fick ett gäng timmar till att prata, lära känna, dissekera den akademiska och politiska världen, sippa på kaffe, åh:a åt att vi kunde sitta i tunna jackor (eller inga alls) utan att frysa och skratta så jäkla högt. Var överfylld av glädjerus efter detta. Drömmer om den dag jag och Jennifer även bor i samma land ens.

Läs Jennifers fina inlägg om dagen här.

English

I met Jennifer and her sister Johanna for lunch a few Sundays ago as Johanna has moved here to work as a photographer for Nelly.com. It was the premier for eating outside for me and we covered every topic in the book, laughing loudly and discussing seriously.

Read Jennifer's post about her visit here.