Liten uppdatering om kommentarsfunktionen

Hej hörni!

Fick sms och meddelanden imorse om att det inte fungerade att kommentera. Mejlade supporten här på Squarespace som sa att det var en bugg de var medvetna om. Det hoppades att det skulle lösas snart men rekommenderade att jag installerade Disqus så länge. För er som inte vet är det ett extern kommenterings-verktyg. Det går snabbt att skapa en användare eller logga in med Google/Facebook, sen kan du kommentera i alla Disqus-fält.

Hoppas att det fungerar bra från och med nu. Säg gärna till vilket ni föredrar, kommentarsfältet är ju till för att vi ska kunna prata med varandra och då behöver det vara vad ni föredrar.

Puss och tack till er som hört av er!

English

A short little update about the comment section. Apparently there's a bug on the Squarespace portal where I blog from. I've installed a third-party comment function called Disqus; all you need to do is create an account or log in with Facebook/Google and then comment as usual. 

Sorry for this trouble peeps. Let me know which you prefer, it's important to me that you like this place!

xxx