När vi solade på en filt en söndag

Förra söndagen var det sol första halvan av dagen så efter frukost packade vi ner filt, böcker och en vattenflaska för picknick. Det finns ett område i Borås, nära Björbo-stugan som påminner om Muir Woods i San Francisco, fast med tallar istället för redwood-träd. När vi körde upp till parkeringen insåg vi att vår promenad skulle krocka med Linnémarschen, en sån långpromenad som anordnas med stationer längs vägen. Vi struntade i vårt egna Muir Woods och gick genom skogen till en öppen äng vid en sjö vi hittat förut. Bredde ut filten och solade i tystnaden. Det är exakt såna här saker en pratar om men aldrig gör, det var fantastiskt att det blev av. Sen åkte vi och åt burgare medan det snöade utanför.

English

Last Sunday it was sunny the first half of the day, so after breakfast we packed a quilt, books and a water bottle for a picknick. There's an area in Borås, close to the Björbo hut, that reminds me of Muir Woods in San Francisco; they're pine trees instead of redwood here though. When we drove up to the parking we realized our walk was coinciding with the organized walk-event the Linné March, so we ignored our Muir Woods and walked through the forrest to a field by a lake instead. We put the blanket out and sunbathed in silence. It's exactly these things you talk about but never do, so it was fantastic that made time for it. Then we went and ate burgers whilst it was snowing outside.