Lördag med sminkshopping, loppis och häng

I lördags skrev jag det här blogginlägget och gick sen och väckte Daniel. Vi tog oss ner till gymmet och tränade, åt sedan omelett till frukost och pussades hejdå för att hänga med varsin respektive av hans storebror och fästmö. Bröderna skulle leta kläder till bröllopet i juli medan jag och Lizette skulle köpa smink till samma event. Efter vår shopping åt vi lunch på ett knökat Viskan, klarade av ett par ärenden, Lizette knäppte bilderna på mig och sen vi hann med en timmes loppishäng i Frufällan också. Jag kommer sällan ifrån loppisar tomhänt, vilket även gällde denna gång. Nu är jag också med bomberjacka och hittade också en fin t-shirt i svart spets som jag kan ha till mina kjolar. Efter jag släppt av Lizette vid sin bil åkte jag och Daniel och storhandlade, installerade en Chromecast vi lånat (för att se om vi ska köpa en egen) och gjorde käk. Det var första helgdagen på cirka en månad där jag inte tänkte på skolan en enda gång, ett bra betyg alltså!

English

This Saturday I met up with Daniel's brother's fiancée to buy make up for their wedding this July whilst Daniel and his brother went clothes shopping for the same event. When we were done with our errands, we ate lunch, Lizette took the pictures of me and then went flea market shopping. I bought a bomber jacket and a black lace t-shirt that I can wear with my skirts. A lovely day finished off with food shopping, the installment of a Chromecast we've borrowed and a meal. It was weekend day in about a month I didn't think about uni, that's a good grade!