Lördagsplaner, majväder och kommentarsverktyget är ändrat igen

Svenska

Dessa är bilder från en annan lördag, men det kommer nog se likadant ut om några timmar. Jag vaknade utvilad vid åtta, bryggde kaffe och väntar upå att Daniel ska gå upp. Vi brukar träna på lördagar och sen äta frukost ihop, en fin rutin. När jag kikade i väderappen nyss stod det att det ska bli 17 grader och sol på min födelsedag på fredag och sol i princip alla andra majdagar. Älskar denna månad. Vi får se hur det påverkar pluggsinnet; när det regnar ute kan jag likaväl sitta i biblioteket liksom. Idag ska jag träffa min svägerska-to-be och hänga lite på stan, sen kanske Cheyenne hör av sig. Det ska bli skönt att hänga utomhus i dagsljus för omväxlingens skull.

Ha en fin lördag finon!

P.S. Bara så ni vet har jag bytt tillbaka till Squarespace egna kommentarsverktyg. Det verkade krångla med Disqus också och det var lite delade meningar mellan vad folk tyckte. Ska se om det går att fixa att uppgifterna sparas så ni slipper skriva i dem varje gång. Trist att alla kommentarer genom Disqus nu är borta men har läst era fina ord <3

English

These pictures are from a different Saturday but it'll probably look like this in a few hours. I woke up rested at eight, made coffee and am now waiting for Daniel to get up. We usually go and train on Saturdays and then eat breakfast together, a nice routine. When I checked the weather app earlier it said 17 degrees and sun on my birthday on Friday, and sun all the other days in May. I love tis month. We'll see how it affects my study routine; when it's raining I might as well sit in the library. Today I'm meeting my sister in law to be and hanging out in town, then Cheyenne might call. Can't wait to hang around outside in daylight for a change.

Have a lovely Saturday, lovelies!

PS. I've changed back to Squarespace own comment tool now.