Vit skjorta, röd scarf

scarf, coat, bag, shirt, shoes - second hand
jeans - gina tricot

Morning! Här är en riktig go to-outfit jag hade på mig förra veckan. Jeans, vit skjorta och beige rock med enkla detaljer räddar vilken dag som helst. Skriver detta i väntan på att biblioteket ska öppna i skolan, ska sitta här hela dagen. Har ett möte efter lunch med mina programansvariga angående kurserna jag ska söka till Dublin. Har aldrig varit med om en så komplicerad och ostrukturerad process som att söka utlandstermin, jisses. Annars då? Hela gårdagen hängde jag, Jenny och Anette i skolan och fick i ordning viktiga saker i våra projektarbeten; det är guld att kunna bolla tankar när vi alla jobbar enskilt. Nu ska jag springa bort till cafeterian och köpa en macka, fick trots allt CSN idag. Glad tisdag på er!

English

A real go to outfit - jeans, white shirt and beige coat with simple details. I'm writing this whilst waiting for the library to open, I'm sitting here all day. This afternoon I've got a meeting with the people responsible for my programme to see if they'll approve the courses I want to apply for at the University of Dublin. I've never had to go through such a complicated and unstructured process as this bloody exchange term. What else? Jenny, Anette and I spent the whole of yesterday at uni, sorting out important stuff for our projects; it's amazing being able to sit together and clear stuff up when we're all working on separate projects. Anyway, I'm off to buy a sandwich at the cafeteria, we do get our money today. Happy Tuesday!