Kalas, påskfirande och babyshower

På långfredagen var vi lediga och var bjudna på födelsedagslunch hos Albin som fyllt sju år. Det blev lasagne och tårta, sång och häng. Efter två timmar åkte vi hem och somnade på soffan, ovana vid barnljud.

Påskafton till påskdagen var vi Varberg med våra vänner Julia och Micke. Först lite strosande och lunch på stan, kaffe och bulle hemma för att sen ta en nap. Vi såg på Jurassic Park medan vi grejade med maten, badade tunna och spelade Ticket to Ride på kvällen. Alla däckade vid tolv och det var en perfekt påskafton, det. 

Dagen efter påskdagen, alltså annandag påsk, var jag i Ulricehamn med hela tjejgänget förutom Nana som pluggar i Australien. Det var Thure och Hannah som bjöd på födelsedagsbrunch. Hipp hipp hurra!

Till sist, lördagen som precis passerat - då överraskade vi Georgette med en babyshower. Hon trodde att hon skulle på provsmakning av en bröllopsmeny åt sina vänner, istället stod vi 30 personer på övervåning och tjoade "SURPRISE!". Är inte min moster helt fantastisk på att göra cupcakes by the way?

English

A 7th birthday party for Albin, hanging out in Varberg for Easter, double birthday brunch for Hannah and Elin and then a surprise babyshower for Georgette this Saturday. Nice to sum up some golden moments like this on a rainy Monday.