Grön sammet och oversize-kavaj

jacket, bag, skirt second hand
top gina tricot
loafers vintage (pierre cardìn)

Ibland är det bara att anamma sin inre tant och gubbe när en ska på födelsedags-tacomiddag, som i lördags. Kjolen har legat undangömd länge för att jag egentligen ville sy om den till något a-linjeformat, men eftersom jag varken har symaskin eller pengar att lämna bort den till en skräddare fick den behålla sin form. Gillar den nu! Gubbiga kavajer från förr brukar ofta vara så extremt stora i axlarna, nästan fyrkantiga men är väldigt nöjd med denna. Den är mycket mjukare och fungerar bra som oversize. Ska ha den till jeans och t-shirt snart, tänker jag.

English

Embracing my inner old woman and man for a birthday-taco dinner, wearing a long velvet skirt with an oversized jacket.