Ett knä inlindat i bandage, sommaren i horisonten, livets höga och låga

Hej, hur mår ni?

I skrivande stund sitter jag i soffan med ett bandage lindat hårt runt mitt vänstra knä. För någon månad sedan vred jag om det när jag låg i sängen och sen dess har det pendlat mellan ont och inte ont alls. Nu gör det jätteont igen och jag bokstavligen haltar runt. I övrigt har kvällsmaten precis intagits, ett lyckat försök till vegetarisk röd curry med glasnudlar till. Nu läser Daniel i fåtöljen medan jag knattrar här.

Jag tänker på hur jag försummar den här bloggen men i ärlighetens namn har jag inte haft något sug efter att plocka upp kameran alls. Ett påbörjat inlägg önskat av Chrissy ligger i utkastmappen och det finns nog mycket att skriva om egentligen, om jag skalar bort allt det där andra. Det som är livet. Mina dagar är fyllda av andra saker just nu: webbplatsprojektet som även är sista kursen för det här året, att hitta vettiga kurser till utlandsterminen i Dublin i höst (alternativt skita i allt pga så dåligt uppstyrt), plus jobb med företaget. Fem av sju dagar känner jag mig "on top of things" men påsken har varit en mental dragkamp mellan pms och stress.

Det enda jag känner för är att klä mig i roliga och färgglada kombinationer, längta efter sommarvärme, åka till England och umgås med människor. Kan inte ni berätta något om vad som händer med er? Det kan vara högt eller lågt.

English

Hi, how are you?

I'm writing this with a bandage wrapped round my left knee. I twisted it weirdly in bed about a month ago, sometimes it feels better but right now - not. At the moment and until the end of time - kidding, till June - I'll be busy as hell with uni, figuring out if there are any fun modules to take at the University of Dublin this autumn, and work of course. All I want to do is dress in colourful and fun combinations, long for summer, go to England and hang out with people.

Can't you tell me something that's going on with you? High or low.