Hatt, ränder och vita jeans-premiär

hat and jeans - Gina Tricot
orange top, shirt and coat - second hand
shoes - vintage Pierre Cardín

För ett par veckor sedan trodde jag att det bara skulle bli varmare och varmare. Jag hade premiär för vita jeans och det kändes nästan som semester. Nu snöar det och är bitande kallt i vinden. Påsken har varit väldigt lugn med en konstant underliggande bubbla av ångest. Varje gång jag börjat få ont i magen över skolan har jag påmint mig själv om att ingen (inte ens jag) kommer dö om arbetet inte blir så bra som jag vill; det hjälper inte alltid men det är en bra påminnelse.

I fredags var jag och Daniel på 7-årskalas och sen i Ulricehamn för att hälsa på både min kusin och hennes fästman i sitt hus och mamma och syrran hemma. Vi fick lite thai fishcakes och såg sen färdigt nya King Kong (rekommenderas ej) hemma i soffan. Lördag till igår tillbringades i Varberg med Julia och Micke; vi grillade, såg på film, badade badtunna, drack gott och spelade Ticket to Ride. Åt frukost och lunch med innan vi åkte hem, vilket sammanfattar hela ledigheten: vila och mat. Igår kväll satt jag dock och pluggade i fem timmar för att bli kvitt ångesten. Om ett par timmar åker jag till Ulricehamn för att fira Hannah och Thure, de bjuder på brunch och sluter cirkeln av ätande.

Hoppas att ni haft en fin ledighet, finon!

English

A few weeks ago I thought we'd just be heading towards warmer and warmer weather, now we have snow and a biting cold wind again. This Easter has been spent resting and eating but with a constant bubble of anxiety about uni. Daniel and I have also been to a 7th birthday party, been to Varberg with Julia and Mikael and today I'm celebrating Hannah and Thures birthdays. They're hosting a brunch and closing the circle of eating this long weekend.

Hope you've had a lovely few days off, lovelies!