Livsläget just nu

Väderprognosen säger snö och vi vaknar till att det stämmer. Även idag slår jag upp ögonen tio minuter innan larmet och gör kaffe före Daniel vaknar. Sträckan fram till andre juni känns lång men så himla kort på en gång. Tio timmar på biblioteket, tjugo, trettio. Följs upp med snabblagad mat hemma och tunga lyft bland vikter för att kompensera sittläget om dagarna. Nu har jag dock vridit om mitt knä så att det gör ont.

Födelsedagar, bröllopsfix, längtan till England men oron över hur det kommer korta ner min deadline med en vecka, företagskort som dimper ned i brevlådan och ska jag räkna på moms också?

I natt:
Jag: "Det är bara en ärta som kastats den här gången."

Daniel: "Du pratar i sömnen."

*sätter mig upp*

Jag : "Det går inte förklara. Du förstår ingenting."

*somnar om*

Ingen ordning på hjärnan med en skön kombination av PMS, stress och prestationsångest. Ibland är det bra, nästa har jag hamnat på bôtten. Eftermiddagen den 2 juni, jag längtar efter dig.