Ett snabbt hej

Ville mest bara kika in och säga hej. Som det säkert märkts har mitt engagemang och pepp här inte varit på topp. Idag kändes det som jag äntligen klev ur en grå bubbla. Kanske för att jag äntligen haft ett jobbmöte eller för att jag känner mig stark efter ett läskigt första armpass på lyftarsidan av gymmet igår. Ska snart hämta bilen hos Daniel som ska på AW ikväll medan jag har ett härligt yogapass som väntar.

Hänger väldigt mycket på Instagram även när jag är opepp här. Följ mig där vettja! → @nastasjathor

English

Just wanted to nip in and say hi. It's probably been obvious that my inspiration level has been zero lately. Today it felt like I stepped out of a grey bubble. Maybe because I've finally had a job meeting or that I feel strong from yesterday's scary first arm session in the lifting section of the gym. Yoga tonight though, my body needs it.

By the way, even when I'm uninspired I hang out on Instagram a lot. Follow me there! → @nastasjathor