Tapas med vänner, lördagsplaner och en ny pall

Godmorgon lördag! Skriver detta i realtid. Det är lite så det blir när jag varit stans mest otaggade bloggare i veckan och helt plötsligt får feeling. Igår var Julia och Micke här och åt tapas-aktig drömmat. Sen såg vi finalen på På Spåret, Skavlan och hängde i soffan. Älskar hur chill vi har det när vi umgås. Dagen före igår, alltså torsdag, tog jag en promenad efter lunch när jag pluggat bra. Gick till Myrorna och hittade den här pallen för en hunka; har ju studentrabatt där och just nu är den på 25%, dom hittat! Daniel hatar plysch men har sagt att vi kan byta fodralet. (........).

Idag då? Jo, vi ska strax gå till gymmet. Det är en fin lördagsgrej vi gör, för sen äter vi långfrukost. Resten av dagen ska det planeras bröllop för Daniels bror och sen ska vi bowla och käka. Blir fint som snus hör ni. Ska ni hitta på något fint i helgen? Hoppas ni har det pangbra oavsett planer. Puss, tycker om er!

English

Yesterday Julia and Mikael were here and ate tapas and we watched the final of the Swedish tv-series På Spåret. On Thursday I bought the foot stool, promised Daniel that we'll change the cover 'cause he hates the material. Today we're heading to the gym, eating a long breakfast and then planning the wedding for his brother plus going bowling and out for a meal. Happy Saturday lovelies!