Lördag och söndag för två veckor sedan

Hoppar lite fram och tillbaka i tiden just nu, det råkade bli så bara. Nu kikar vi på min lördag och söndag för ett par veckor sedan.

På lördagkvällen ringde det på dörren och utanför stod Ida och Sandra. Vi hade pratat om en middag ihop i nästan två år men det hade inte blivit av, förrän nu. På menyn stod det enchiladas med guacamole och hemmagjord salsa. Det tog sin lilla tid, kaffe dracks före maten med chips som snacks till men sen blev det äntligen käk. Vi snackade om utbildningar, vikten av semester på sommaren, om Sandras thaiboxning och hundra saker till. En prima kväll helt enkelt!

På söndagen vaknade vi upp och såg att det var soligt, så efter frukosten blev det en skogspromenad. Även om det inte ser speciellt fint ut, var det varmt och skönt hela tiden vi var ute. På eftermiddagen snöade det, men det var bara mitten på mars då. Tänker alltid att jag ska packa en ryggsäck med matsäck och skrivböcker och rigga upp ett slags kontor i mossan en dag, hade inte det varit fenomenalt?

English

Saturday: Ida and Sandra came round for a meal after trying to make it happen for two years. Enchiladas, guacamole and homemade salsa, yum.
Sunday: Daniel and I went out for a forrest walk as it was sunny. Although it might not look it, it was warm and lovely for the entire time. In the afternoon it snowed though, but it was jus the middle of March at the time.