En livsuppdatering: vårväder och vad som tar upp min tid just nu

Igår gick jag omkring i fladdriga, vadkorta brallor och trenchcoat. Svettades när i solen men frös när jag skulle hemåt på kvällen, typisk vår. Imorse när jag skulle till skolan silade det ner något som knappt var droppar men mer än fukt, nästan som för mycket AC. Har åkt på en förkylning också tror jag, eller så är det pollenallergi som slagit till. Jag avbokade i alla fall yogan ikväll, det kändes onödigt att sätta mer press på kroppen även om jag gärna varit där. Längtar ut i elljusspåret också, jag fick mersmak efter en löprunda häromdagen.

Mina dagar går åt till en salig blandning av saker just nu, såsom att hitta vetenskapliga artiklar till skoluppgifter, gå på föreläsningar om datainsamling, byta bank, ta samtal om företagskonto, tvätta sminkborstarna, laga mat när jag mest vill sova bort kvällen i soffan, jobba i timtal med saker jag faktiskt kommer att få betalt för, och en massa mer.

Just nu längtar jag efter:
- att komma igång med webbplatsprojektet vi har i vår; det har kliat i mig sen i höstas.
- att hämta min cykel från Sparsör så att jag kan trampa runt.
- dagar där vindarna är varma och jag kan gå barbent i färgglada kjolar.
- England i maj, England i maj, England i maj.

Vad ser ni fram emot?

English

Spring is here, so every other moment and day means sweating, hiding from rain drizzling and freezing. My days are spent doing a variety of things, like finding peer-reviewed articles for assignments, going to lectures about collecting data, changing my bank, taking phone calls about a business account, washing my make up brushes, cooking when all I want to do is sleep on the sofa, working for hours with stuff I'm actually going to be paid for, and lots more. 

What I'm looking forward to now:
- starting on my website project we've got in a few weeks; it's been itching in my since last autumn.
- fetching my bike from Sparsör so I can peddle around.
- days where the winds are warm so I can walk bare-legged in colourful skirts.
- England in May, England in May, England in May.

What are you looking forward to?