Tre av förra veckans kompisdejter

 Foto: Krista Chittem

Foto: Krista Chittem

I måndags körde jag Daniel till jobbet och sen till Ulricehamn. Krista skulle nämligen hjälpa mig med allt inför att starta upp företaget. Hon gick igenom hur en räknar moms och skatt. Så himla värdefullt att be någon som kan om hjälp och dessutom ha en så snäll person vilja hjälpa till. Före vi satte igång åt vi lunch med morfar och efter jag skickat in min ansökan släppte jag av henne i huset hon och hennes fästman äntligen flyttat in i. 

I tisdags hade jag ett möte på förmiddagen men när det slog om till lunch mötte jag Anette för att käka. Vår förra kurs innebar i princip bara eget arbete och då stänger en ofta in sig och köttar på, så det var fint att ses och prata. Vi satt länge och snackade om framtid, stress, vad en vill syssla med i livet och hundra andra saker. Så himla bra person. När vi gick till Åhléns en snabbis ringde Skatteverket och jag var så tacksam att ha någon att stödja mig mot när handläggaren lagt på. 

I onsdags var jag i Ulricehamn igen, denna gång för att luncha med morfar och syster. Cheyenne har haft fullt upp med jobb så vi har inte setts på länge. Det var fint att få tid ihop bara vi två. Hon hängde med till Borås och vi gjorde lite ärenden innan jag släppte av henne på mammas kontor.

Veckan fortsatte med mer kompishäng, men det får ni se en annan dag (när jag redigerat bilderna)!

English

Last week was filled up with dates with friends. On Monday I met Krista and she helped me figure out the business thing. On Tuesday I met my classmate and friend Anette for lunch and hours of talking. On Wednesday I hung out with Cheyenne. I'll show you the rest of the days another time (when I've had time to edit the pictures).