Söndagspromenad i Älmås naturreservat

Förra söndagen (alltså inte den som var för två dagar sedan utan veckan före det) åkte Daniel och jag till Älmås naturreservat. Min kära pojkvän brukar göra lite research på vart en kan gå skogspromenader och sen bär det av. Det var så fantastiskt vårigt och härligt, perfekt för en orolig söndagssjäl. Vi gjorde likadant söndagen som precis passerat, fast i en annan skog.

Vad tycker du om söndagar? Har du något du gillar att göra sista dagen på veckan?

English

Two Sundays ago we went for a forrest walk at Älmås nature reservation. My dear boyfriend usually does research about places where one can take forrest walks and then we head out. It was so fabulously springy and lovely, perfect for a restless Sunday soul. We did the same the Sunday that just passed, but in a different forrest.

What do you think about Sundays? Do you have enjoy anything specific the last day of the week?