Trench coat och väska, spa ikväll och en fråga till er

trench second hand (Lindex) new!
top second hand (Tod Barry)
slacks Gina Tricot
shoes second hand (H&M)
bag second hand (Twist & Tango) new!


Igår var det så himla fint väder och det passade perfekt för min vanliga lunchpromenad. Jag har egentligen inte pengarna till att hålla på att köpa saker MEN när jag hittade denna mjuka trench coat och en väska i exakt det utförandet jag letat efter (svart, rymlig, axelband) → kunde inte hålla mig. Det var dessutom sista dagen det var 25% studentrabatt på Myrorna (återgått till vanliga 10% nu).

Första halvan av denna dag gick åt till alla saker som inte var att plugga. Kaffe på sängen, träning, långfrukost, fotvård efter dusch, lunch, ett fint samtal med Jennifer och packning. Daniel och jag ska nämligen utnyttja en julklapp ikväll till imorgon: spa med middag och övernattning på Falkenbergs Strandbad. Å ena sidan kunde det inte passa bättre pga vi båda är stressade men av samma skäl kunde det inte passar sämre just nu, hehe. Hoppas vi kan koppla av när vi väl lämnar Borås. Efter denna effektiva eftermiddag är jag nästintill färdigpluggad för denna kurs och kan sätta tänderna i ett gäng andra saker. Ska berätta lite grejer för er när allt är klart, det är kul saker!

Jag har en fråga till er också! Har haft lite funderingar över att sälja lite kläder via bloggen och undrar om det finns något intresse för det? Jag shoppar ju som bekant det mesta på second hand vilket är billigt och blir ofta en ursäkt för köp. Har dessutom en hel del saker jag faktiskt inte kommer i men behållt ändå. Hojta om ni är sugna på att jag skapar en bloppis-sida här på bloggen!

English

I really can't afford buying stuff at the moment BUT I just couldn't resist this soft trench coat and bag yesterday. Tonight Daniel and I are going to Falkenberg to use a Christmas gift we got off his parents - a night, spa and dinner at the beach hotel there. We're both stressed at the moment so hopefully we'll be able to relax a bit when we're there.