Fredagslistan: en kortis och några ärliga tankar

❀ att på kort tid känna mig hemma på styrketräningsdelen av gymmet
❀ när vi precis varit och handlat så det finns oändliga matmöjligheter igen
❀ mina rosa trenchcoat som väntar i förrådet på lite varmare grader
❀ att gå från kort panikandning i början av yogapasset till ett totalt lugn tio minuter in
❀ att trotsa instinkten att fly och fortsätta framåt
❀ vänner en kan ringa som ger värdefull råd när en har dålig koll

Detta är allt jag fick ihop innan vi åkte iväg igår men så får det bli ibland.

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag har en malande oro och ångestpåslag nästan varje dag; är extremt glad och peppig också och det är pendlandet mellan humören som tär. Kanske är det pga pms/mens eller för att min arbetsbelastning gick från femtio till tvåhundra på kort tid. Håller på att jonglera skola med att starta eget företag för att kunna jobba med ett projekt och samtidigt styra upp grejer kring utlandstermin, praktikplats, se till att jag får in tillräckligt med pengar, träning för att jag 1. ska orka något alls och 2. för att jag skäms dagligen för att jag inte är smalare (hatar det men det är sant) + är så besviken på att jag inte någonsin lär mig älska mig själv för den jag är bara.

Tänker dessutom extremt mycket på den här platsen. Jag har aldrig lyckats få den här bloggen att bli något stort och bra, det känns som jag har toppar när ni gillar att hänga här men det dalar ganska snabbt och kommentarerna likaså. Att jag inte kommer på min nisch och gör något mer för denna blogg ruskar om alla tankar jag har kring att vara egenföretagare. Hur gör man ens? 

Det här blev motsatsen till vad fredagslistan brukar bestå av, men jag orkade inte låtsas som att allt var bra idag.