Veckosammanfattning 1

Gillar konceptet om veckosammanfattningar på söndagar. Läste dem först hos Wilderness-Sara men nu även hos bland annat Ellen och Rebecca. Har lånat den här listan i sin helhet från Ellen och tänkte köra dem i fortsättningen. Vad tycker ni om det?

Något jag gjorde den här veckan som var planerat:
Hade två möten - ett för jobb, ett för skolan. Yogade, var på middag och releasespelning för bandet Fumed. Och pluggade förstås.

och som inte var planerat:
Pluggade på ett vackert kontor, åt pizza, fick träningsvärk som fan.

och något nytt jag gjorde:
Körde ett benpass på mitt gym. Åt vegetarisk schnitzel. Ert val vad som är mest spännande, haha.

Ett tips från veckan:
Var uppmärksam på om någon i du känner eller följer (gränsen mellan fysisk och Internet-värld är utsuddad för mig) önskar sig något du har, exempelvis en växt, och överraska med denna. Enklare snäll gest finns ej. 

Veckans upptäckt:
Det är en återkommande upptäckt, att jag fungerar bättre som människa när jag har mycket att göra.

Godaste maten jag ätit:
Det stekta riset vi gjorde i veckan. Här är mitt recept!

Veckans film, serie eller musik:
Filmen Hidden Figures; såg den i måndags och grät första gången efter fem minuter. Skratt och gråt om vartannat genom hela filmen. Se den!

Veckans självis:
En opublicerad selfie från mitt caféhäng i fredags.

Veckans känsla:
Äntligen bra. Det vände i onsdags och har bara fortsatt med plus resten av veckan. Ger den 4,5 av 5 eftersom måndag och tisdag sög.

English

A summary of my week, list borrowed from Ellen. I give it a 4,5 out of 5 'cause Monday and Tuesday sucked but since Wednesday it's just gone up, up and up! Thinking about doing this every Sunday, any thoughts?