Vårjackapremiär och hur min fredag var

coat second hand, jumper gina tricot, trousers second hand (united colours of benetton), skor nike, bag vintage (coach)

Igår var en sån där dag där allt bara flöt på och kändes bra. Jag ställde inte klockan tidigt men vaknade lugnt till Daniels grejande utanför den stängda sovrumsdörren. Han hade satt på kaffe till mig pga han vet att jag sällan sover längre än sju ändå, och fick en kopp på sängen. När han gått till jobbet segade jag en stund men tänkte att jag likaväl kunde gå och träna när jag hade energin till det; det blev ett benpass i det helt tomma gymmet och sen åt jag brakfrukost.

Plugget gick bra, jag åt lunch och blev uppringd av mormor på Whatsapp-filmchatten. Vi snicksnackade lite innan bestämde jag att jag producerat tillräckligt med text i skolavseende denna dag. Det blev dags för en promenad i solen eftersom även den bestämt sig för att komma fram lagom till lunchen. Vet att det finns skeptiker där ute som skakar på huvudet och säger "man ska svettas in våren", men ärligt talat hatar jag att svettas i mina vanliga kläder. Så till promenad ner till Knalleland tog jag på mig en varm tröja och premiärade min blå kappa. Frös faktiskt inte ett dugg pga polo är bra när en vill slippa halsduk och handskarna var på.

Gick i lugn och ro i alla butiker medan Stephen Fry läste Harry Potter and the Prisoner from Azkaban för mig. Provade tröjor och en kjol som borde passat men bara kom upp till knäna så det blev bara en veckoplaneringskalender och två bläckpennor i storlek 0.5. Målet för promenaden var att köpa en cappuccino på Espresso House, sätta mig vid fönsterborden och skriva på mitt personliga brev för hand. Det är lättare för mig att få ihop vissa saker med penna och papper, jag blir mindre distraherad. Dessutom känner jag mig mer som personen jag vill vara när jag dricker kaffe på ett café, det låter kanske klyschigt men jag trivs i den miljön.

Väl hemma renskrev jag utkastet till ett personligt brev som ska skickas iväg och strukturerade upp lite andra lösa trådar innan jag stängde igen för helgen. Det var som att jag undermedvetet samlat energi i ett par veckor och när proppen väl flög ur kunde jag bara kryssa av alla saker jag hade lagt på hög i bakhuvudet.

Glöm inte att trycka på hjärtat här nere till höger eller lämna en kommentar om du gillade inlägget <3

English

My Friday yesterday was one of the best days I've had in a long while. Coffee in bed, leg day at the gym, a long breakfast, loads of studying done, video chat with nan, the first draft of my personal letter done whilst drinking a cappuccino at a café, wearing a spring coat, loose ends tied up for the weekend. What a day.

Don't forget to press the heart down here to the right or leave a comment if you like the post <3