Vart jag finner inspiration

Kristine ställde en fråga i inlägget där jag bad er skriva en rad om er själva. Hon undrade var jag får min inspiration ifrån och ironiskt nog dippade jag i ett par veckor efter det. Nu när jag känner mig på banan igen har jag funderat på varför det vänt.

Jag inspireras helt enkelt mer när jag mår bra och det styrs ofta av mina prestationer. Så när jag känner att jag kommer framåt i skolan, med bloggen, arbetsmässigt eller med min träning till exempel, då blir jag inspirerad till att göra mer.

 Photo:  Fire and Joy

BLOGGAR
Bloggar är min främsta källa till inspiration och jag har skrivit tre inlägg om vilka mina absoluta favoriter är: A-H, J-R, S-W. Dessa bloggare får mig att vilja skriva mer och ärligare, börja måla trots att jag aldrig plockat upp en pensel i vuxen ålder, fota läskiga projekt, prova spännande mat, klä mig i färgsprakande, ta-plats-outfits, resa till nya ställen och framförallt vara en bra person.

INSTAGRAM
Jag älskar Instagram för hur enkelt det är att hitta nya kreatörer och grymma personer att följa. Några av mina favoriter är jarradseng, patternsandpetals, samlarson, laurapshort och orneiineii

PINTEREST
Det klassiska Pinterest. Jag hänger här i perioder, ofta när jag är trött på lägenheten eller på mina kläder. Det är kul att skapa outfits utifrån bilder på Pinterest med grejer jag har i min egen garderob. Mina mest påfyllda boards är Style, How I want to liveGet in my tummy och Greenery. Ni hittar mig här!

MÄNNISKOR
Att träffa, prata och lyssna på olika typer av människor är något jag uppskattar så mycket. Personers bakgrunder, historier, erfarenheter - helt unika berättelser en kan insupa. Andras bostäder är också ställen för inspiration det är fint att se förlängningen av människor i hur de inreder. Likaså kläder och stil. Personer som älskar det de gör är också inspirerande tycker jag, nästan oavsett om det gäller att vara konstnär, dansare, webbutvecklare, bloggar, matfotograf eller hundpromenerare.

Slutligen: solen. Allt blir bättre med ljus och sol. Till och med regn kan romantiseras när det varit soligt ett tag. Kan ni inte dela med er av era bästa inspirationskällor i kommentarerna? Vore så kul att höra om era bästa tips!

English

A little summary of my best places to find inspiration: all the blogs I read, Instagram, Pinterest and people. It would be so fun if you wanted to add your best sources of inspiration in the comments. Go ahead!