Internationella kvinnodagen, hunden Charlie och lunch med mamma

I onsdags föll snöflingor sakta neråt. Det var helt vindstilla och därför extra njutbart. Hoppade på buss 13 a.k.a russinbussen pga är pensionärbussen ner till stan. Pluggade på mammas arbetsplats och busade med chefernas hund, Charlie. När det var dags för lunch promenerade jag och mamma den korta biten till Viskan och åt en dagens: lax med potatis och hollandaisesås (måste testa hemma!). När timmen var över pluggade jag vidare ett par timmar innan det var dags att svira om för yoga på kvällen. En dag i toppklass!

English

On Wednesday the snowflakes fell slowly downwards. It was completely still and therefore extra lovely. I hopped on the bus 13 a.k.a the currant bus 'cause it's the pensioners' bus, down to town. Studied at mum's workplace and played with the bosses' dog, Charlie. When it was time for lunch, mum and I walked the short distance to Viskan and ate the meal of the day: salmon with potatoes and hollandaise sauce (got to try this at home!). When the hour was over I studied for a few more hours before it was time to change for yoga in the evening. A day of top class!