Ekskog i köket, yogalugn och en ändring på bloggen

Här är ekskogen i köksfönstret. De verkar trivas bra här. Tycker inte att det växt något särskilt sen i höstas när jag skrev mitt stora ekollon-inlägg, men kanske lurar de mina ögon. Avokadokärnorna har äntligen börjat ge resultat; den längst in har lång rötter men inget som växer uppåt medan den närmst har noll rötter och en liten stam som gömmer sig mellan halvorna.

Idag ska jag möta Jenny och Anette i skolan för att plugga. Vi har en förbannat tråkig kurs just nu som lät kul men inte är det, eller så är det bara oinspiration deluxe. Längtar till nästa veckoslut när detta är över och vi får börja med annat. Är trots detta väldigt glad, för hostan jag haft sen annandag jul har avtagit. Igår gick jag den vanliga vägen till yogastudion och blev av med all bubblande ilska och irritation jag burit på de senaste veckorna. Och vet ni, det var inte bäcksvart när jag gick dit så det är sant! Vi är påväg mot ljusare tider.

Vill också berätta att jag tänkt skala ner på den engelska översättningen. Har tänkt på detta mycket och även om jag älskar det engelska språket så är min huvudsakliga målgrupp svenskar och det tar på krafterna att göra dubbelt arbete varje inlägg. Ibland kanske jag flikar in ett helengelskt inlägg men annars blir det bara ett par rader längst ner.  

Puss och glad torsdag fina ni. Älskar att vi hörs mycket mer i kommentarerna nu sen jag flyttade till egen domän <3

English

I'll start off with saying that I'm scaling down on my English translation. It's taking its toll doing double work with every post when my biggest group of readers are Swedish. I'll always write a few lines at the bottom and (!) if anyone wants a full translation of a certain post, write a comment and I'll sort something out.

My oak forrest has grown big since I wrote my big acorn-post this Autumn. My avocados are getting there too. Today I'm meeting Jenny and Anette to study; we're at the end of the most boring course and I can't wait for it to be over. My cough has ceased and yesterday I went to yoga; all of the anger and irritation I've held inside the past weeks is gone. Oh, and it was so clear that the days are getting longer 'cause it wasn't dark when I walked there.

Have a lovely Thursday, my dears. I love that the comment section is so alive since I moved to my own domain <3