Fem fina fynd

Imorse lade jag ut en liten sneaky sneak på Instagram på fem fina plagg jag fyndade förra veckan och fick önskemål om att visa upp. Ibland har en sån oförtjänt tur på second hand alltså. Två fann jag på Myrorna på Järntorget i Göteborg, en på Erikshjälpen i Frölunda och två på en loppis i Rångedala, det finns alltså gömda pärlor överallt.

Psst! Ni följer mig väl på Instagram? @nastasjathor heter jag för er som missat. Nu tar vi en närmre kik på fynden!

En dröm utan ursprungslapp i. Tänk vad fin i sommar.

Det är på tiden att jag vågar mig i fodral alltså. Ursnyggt tycker jag, från Lindex egentligen.

Också en kjol utan ursprungslapp. Saknade en fake-mockakjol hela sommaren men nu har jag en, vippig och lagom lång.

Den här är jag ändå gladast över. Har letat efter en kamelfärgad kappa så länge jag kan minnas. Har en för liten, kortare variant i källaren men har trånat efter långa för nypris. Nu har jag rensat bort två stycken andra för att motivera den här för Daniel, hehe.

Slutligen en enkel prickig blus i underbart material som faller fint. Nice till jeans, istoppad i kjol eller till shorts i sommar. Älskar prickigt!

English

Five bargains from second hand shops in Gothenburg, Frölunda and Rångedala last week. Sometimes you're just unreasonably lucky.

Psst! If you've missed me on Instagram, I'm @nastasjathor there.