Helgens bravader

Fredagen var en utdragen pina i biblioteket, ingenting blev gjort och det var skönt att ta helg redan vid två. Jag promenerade bort till gamla spinneriet där mamma med chefer nu har kontor; fika, gott sällskap och avund över den fina lokalen väntade. Efter prat om jobb, bröllop och överraskningar fick jag skjuts hem till soffan där jag värmde mig i soffan med varmvattenflaska, tog en 10-poängare i På Spåret och sen kollade the Graham Norton Show i två timmar medan tårarna rann av skratt.

Lördagen kom och vi tog sovmorgon och åt frukost av god sort innan vi körde till Ikea. Hem kom vi med en stor och en liten matta, förvaringsgrejer, och annat krafs. På kvällen hängde jag hos Sofie med brudarna; hon bjöd på Pekinganka som var så galet gott och sen körde vi spelet Speak Out = skrattade så vi grät. Vid halv tre låg jag i sängen och minns inte att jag somnade.

Jag som aldrig tar sovmorgon var förvånad när klockan stod på halv tio imorse. Efter morgonkaffet, ett ägg och en grapefrukthalva var tog vi oss till gymmet. Eftersom vi ändå var planlösa svängde vi förbi Espresso House påväg hem, drack kaffe och åt lunch. Resten av dagen har lagts på att pickla rödlök, göra ingefärsshott, färga mitt hår och mina bryn, ta en sväng förbi Julia och Micke, byta mattor i alla rum och påmint mig själv om vad jag faktiskt hunnit med under dagen och inte det jag inte gjorde.