Berätta om er själva!

Dagarna är gråa, flera på raken, och all min inspiration är puts väck. Måsten väljs bort, till och med yogan igår, den som brukar vara min frizon. Kan inte ni berätta om er själva i kommentarsfältet? Är så nyfiken på vilka ni är. Eller kanske lämna en rad om något fint som hänt er på sistone, en önskerubrik eller bara ett 'hej!'. Det skulle vara härligt denna tisdag.

English

The days are grey, several in a row, and all my inspiration is gone. Musts are ignored, even the yoga yesterday, that which is usually my free zone. Can't you tell me about yourselves in the comment section? I'm so curious about who you are. Or maybe write a line about something nice that's happened to you lately, a topic you want me to write about or just a 'hello!'. It would be lovely this Tuesday.