Gamla vänner på fredagsmiddag

Förra fredagen hämtade de här två upp mig på högskolan. Hade suttit i åtta timmar och försökt göra färdigt så mycket som möjligt på en uppgift och fått panik över en annan som kändes asdålig (men som jag sen fick VG på lol). Vi åkte och handlade allt gott till vietnamesiska vårrullar plus mängder av snacks, sen åkte vi hem till mig.

Jag har känt Malin (bild ett) och Marika (bild två) sen sexan/sjuan och jävlar i havet vad vi gått igenom saker. Idag ses vi inte så ofta pga livet; Malin pluggar i Jönköping och Marika jobbar och spelar fotboll i Ulricehamn. När det väl blir av är det extra fint, speciellt när jag får umgås själv med de här två. Det har inte hänt på.. åratal?

Efter maten kopplade jag in datorn i tv:n, externa hårddisken i datorn och öppnade upp de pinsammaste bilderna från -05 och framåt. Skrattade så vi GRÄT, kan jag säga. Här får ni ett urval på en yngre yours truly (hade gärna lagt ut på M&M men tror de hade skjutit mig då).

English

Marika and Malin, who I have known since year six and seven came round last Friday. We made Vietnamese spring rolls, ate snacks and laughed ourselves silly at really old pictures I've got. Here's a selection of a younger yours truly.