Tema idag: snäll mot mig själv

Min frukost såg ut såhär i morse och då kanske ni tänker att jag det här inlägget kommer handla om pepp och energi. Men nej, här sitter jag i soffan och kramar min varmvattenflaska, äter chips och försöker andas mig genom den här dagen. Jag hade en pissig lördag och söndag mentalt och kände när jag lade mig igår att 'imorgon, måndag, då ska jag vara snäll mot mig själv'. Försöker alltid vara lyssna på huvudet, men ofta faller det bort mellan alla måsten. Tog sovmorgon, drack kaffe i sängen, gjorde den delen plugg jag behövde få gjort, åt lunch, gick en promenad och nu sitter jag här. Har redigerat bilder, lyssnar på lite ljudbok, överväger att gå till gymmet för att jobba bort lite ångest. Det är faktiskt mycket tack vare era varma, snälla kommentarer förra månaden när jag skrev om min ångest som jag bara tar den här dagen. Jag tänkte på era ord om att ge sig själv lite 'slack' liksom. Tack för det <3

English

My breakfast looked like this but this post isn't about energy and stuff like that. Today I'm more of a sad ball, curled up on the sofa with a bag of crisps, hugging my hot water bottle. I've done what I've needed to do today, so for the rest I'm just going to breathe. Maybe go to the gym and work some of this anxiety off.