Ett axplock av stunder

Ett axplock hemifrån.

Tavelramarna vi fyndade på loppis i höstas är nu upphängda ovanför soffan. Daniel valde en bild från när han reste i Nya Zeeland; en favorit från en soluppgång. Mitt val landade på tågrälsen bland granar när vi flög helikopter mot Grand Canyon i somras. Älskar när minnen får ta plats hemma. Trötta tulpaner har stått på bordet. Ljus har tänts på morgonen i köket. Ett par glittriga culottes och en plisserad klänning köpta på outleten i onsdags. Sticklingar från vår porslinsblomma som nu är postade till Ellen.

A few snaps from home.

The picture frames we bought for a bargain during last Autumn are nog hanging above the sofa. Daniel chose a picture of when he traveled in New Zealand; a favourite from a sunrise. My choice landed on the train tracks amongst pine trees when we flew with a helicopter towards Grand Canyon this summer. I love when memories can take up place at home. Tired tulips have stood on the table. Candles have been lit during a morning in the kitchen. A pair of glittery culottes and a pleated dress from the outlet I went to. Cuttings from our wax plan that now are sent to Ellen.