Om att komma hem till Sverige igen

Jag vill skriva en uppsats om mina senaste fyra månader, men var börjar jag ens? Den senaste veckan har jag kramat mina vänner hejdå; både i söndags och igår var det gråtfest för kommer sakna dem alla. Rullade (läs: släpade) mina resväskor till Aircoach-bussen igår morse och vid 19.30 rullade jag ut min vagn på Landvetter där jag började gråta igen pga HEJ MAMMA OCH SYSTER. De hade köpt sushi till mig och sen pratade vi non-stop i bilen hela vägen till Borås där en stor överraskning skulle ske på Folkungagatan (se film nedan). 

Sitter vid mitt köksbord och har druckit två koppar himmelskt kaffe ur vår nya Moccamaster, ätit ett kokt ägg ur en äggkopp och knäckebröd! Det känns så tomt utan Ali här i köket med mig. Snö ligger överallt på marken och han har julpyntat här hemma, sängen är alldeles för mjuk och jag vaknade när han gick upp imorse vid fem för att flyga till Stockholm över dagen. Mina enda planer idag är att gå till gymet och att tvätta om det finns en ledig tid (och slippa betala €3 för varje maskin).

I want to write an essay about my last four months, but where do I even start? The past week I've been hugging my friends goodbye; both yesterday and on Sunday there were a lot of tears 'cause I'm going to miss them all. Rolled (read: dragged) my suitcases to the Aircoach yesterday morning and at 7.30PM I wheeled my trolley out at Landvetter and cried again because HI MUM AND SISTER! They'd brought me sushi and we talked non-stop in the car on the way home to Borås where a big surprise was going down at Folkungagatan (see film below).

I'm sitting at my kitchen table and have drunk two cups of heavenly coffee from our new Moccamaster, eaten a boiled egg from an egg cup and crisp bread! It's so empty without Ali with me in the kitchen. Snow covers the ground everywhere and he's put Christmas decorations up, the bed is too soft and I woke when he got up this morning at five to fly to Stockholm for the day. My only plans are the gym and washing if there's a free slot (and not having to pay €3 per machine).