En bloggkompisdejt i Dublin

Helgen där november övergick till december befann sig denna smålänning i Irlands huvudstad samtidigt som jag! Lovisa och jag har följt varandras bloggar i ett gäng år men det har aldrig blivit av att vi träffats. Innan jag åkte till Dublin i september fick jag höra att de (Lovisa + sambo och sambons far) bokat en resa hit just denna helg och jag har sett fram emot det sen dess. Vi möttes på stan, pratade och kollade kläder om vartannat och satte oss sen på The Church för lite nachos, ett glas gotte och en kaffe var. Vid det här laget vet de flesta av er att bloggvänner är en av mina favoritkategorier vänner pga det är så enkelt och en väljer ju att träffa dem en tycker om massor över internet liksom. Lovisa är inget undantag, en så jäkla klok, rolig och snäll person. Efter lite mer kik på stan tyckte vi att en omgång dryck till vore gott och stannade på Pygmalions uteservering, varma under värmelampan medan snålblåsten drog förbi bredvid. När någon mer timme passerat mötte vi upp resten av hennes resesällskap för att säga hej, sen hoppade jag på 39A och åkte hemåt. Snart måste det bli Malmö för mer häng!

The weekend where November turned into December, this gal from Småland (southern part of Sweden) was in the Irish capital at the same time as me! Lovisa and I have followed each others blogs for a bunch of years but we've never had the chance to meet. Before I flew over here, I heard that she and her boyfriend and his dad had booked a trip over, I've looked forward to it since. We met in town, talked and looked at clothes before we ended up at The Church for nachos, a drink and a coffee each. By this time, most of you know that blog friends are one of my favourite categories of friends 'cause it's so each and you choose who you want to meet based on how much you really like them on the Internet. Lovisa is no exception, a damn smart, funny and kind person. After a further walk around town we decided another drink was a good idea and stopped at Pygmalion, sitting under the heating lamp while the wind rushed by next to us. When another hour had gone by, we met up with the rest of her traveling company to say hi and then I jumped on the 39A home. Can't wait to go to Malmö to visit them and hang out more!